Παναγία Σουμελά - Προσκύνημα στα Ιεροσόλυμα την Κωνσταντινούπολη και την ... - Λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο.. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον. Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο!

Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Όλα τα άρθρα του tag παναγια σουμελα. «αυτοψία από ξένους εμπειρογνώμονες» ζητά ο βουλευτής της νδ, μάξιμος χαρακόπουλος. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού.

ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παναγία Σουμελά
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παναγία Σουμελά from www.trapezounta.gr
Όλα τα άρθρα του tag παναγια σουμελα. Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Δαμασκηνό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της παναγίας σουμελά. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. «αυτοψία από ξένους εμπειρογνώμονες» ζητά ο βουλευτής της νδ, μάξιμος χαρακόπουλος. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας.

Λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο.

Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. Παντελεήμων και ο πρόεδρος του ιδρύματος «παναγία σουμελά» παρέδωσε στον σεβασμιώτατο κ. Όλα τα άρθρα του tag παναγια σουμελα. Λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο. 15 αυγούστου 2014περιφορά της εικόνας της παναγίαςστην παναγίας σουμελά στο βέρμιο.μουσική: Πρώτος ο λεωνίδας ιασωνίδης πρότεινε το 1931 τον επανενθρονιση της. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Ο οικουμενικός πατριάρχης στην παναγία σουμελά στον πόντο τον δεκαπενταύγουστο του 2013.

«αυτοψία από ξένους εμπειρογνώμονες» ζητά ο βουλευτής της νδ, μάξιμος χαρακόπουλος. Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Το μοναστήρι της παναγίας σουμελά στέκεται εκεί στα βράχια του πόντου 16 αιώνες τώρα.

Παναγία Σουμελά
Παναγία Σουμελά from www.orthodoxes-eikones.gr
Πρώτος ο λεωνίδας ιασωνίδης πρότεινε το 1931 τον επανενθρονιση της. Η νέα παναγία σουμελά, στην καστανιά ημαθίας. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον την εποχή εκείνη η εικόνα ονομάζεται παναγία η αθηνιώτισσα. Στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, αυτό ορόσημο του ποντιακού ελληνισμού. 15 αυγούστου 2014περιφορά της εικόνας της παναγίαςστην παναγίας σουμελά στο βέρμιο.μουσική: Στο εστιατόριο «σουμελά» μπορείτε να δοκιμάσετε φαγητά της ώρας και σούβλας , όλα από εκλεκτά διαλεγμενα ντόπια κρέατα.

Όλα τα άρθρα του tag παναγια σουμελα.

Παντελεήμων και ο πρόεδρος του ιδρύματος «παναγία σουμελά» παρέδωσε στον σεβασμιώτατο κ. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. 15 αυγούστου 2014περιφορά της εικόνας της παναγίαςστην παναγίας σουμελά στο βέρμιο.μουσική: H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον την εποχή εκείνη η εικόνα ονομάζεται παναγία η αθηνιώτισσα. Ο βουλευτής λάρισας και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την βρουν να χτίσουν έναν ναό.

Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. 15 αυγούστου 2014περιφορά της εικόνας της παναγίαςστην παναγίας σουμελά στο βέρμιο.μουσική: Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά.

Παναγία Σουμελά: Θα πραγματοποιηθεί η λειτουργία τον ...
Παναγία Σουμελά: Θα πραγματοποιηθεί η λειτουργία τον ... from epiloges.tv
Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την βρουν να χτίσουν έναν ναό. Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον την εποχή εκείνη η εικόνα ονομάζεται παναγία η αθηνιώτισσα. 15 αυγούστου 2014περιφορά της εικόνας της παναγίαςστην παναγίας σουμελά στο βέρμιο.μουσική: Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας.

15 αυγούστου 2014περιφορά της εικόνας της παναγίαςστην παναγίας σουμελά στο βέρμιο.μουσική:

H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον την εποχή εκείνη η εικόνα ονομάζεται παναγία η αθηνιώτισσα. Ο βουλευτής λάρισας και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη. Στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, αυτό ορόσημο του ποντιακού ελληνισμού. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Ο οικουμενικός πατριάρχης στην παναγία σουμελά στον πόντο τον δεκαπενταύγουστο του 2013. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Η νέα παναγία σουμελά, στην καστανιά ημαθίας. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15. Το μοναστήρι της παναγίας σουμελά στέκεται εκεί στα βράχια του πόντου 16 αιώνες τώρα. «αυτοψία από ξένους εμπειρογνώμονες» ζητά ο βουλευτής της νδ, μάξιμος χαρακόπουλος. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού.